Nu er den her! Læs den nye udgave af Retro-Revyen

Retro-Revyen er tilbage med flere lækre klassikere, flydere, youngtimere, sportsvogne, priskataloget med over 2.000 biler og nye artikeltyper

Arbejdet med årbogen anno 2020 tager udgangspunkt i glæden ved biler, der er kørt ind i pensionsalderen. Glæden opstår ved at eje, dyrke og ikke mindst køre i bilerne.

Kernen i Retro-Revyen er bilerne og ligesom sidste år, finder du en ajourført prisoversigt – denne gang med endnu flere biler end tidligere. Yderligere tilføjelser er artiklen fra besøget på det danske Morgan-museum på charmerende Samsø samt temaartikler om de fire årtier mellem 1960-1990, import, originalitetskrav, plejeprodukter og elektriske veteraner. Artiklerne griber fat i strømningerne, og sætter emnerne i et engageret perspektiv og den seneste aftapning af årbogen tager stilling til flere emner i de nye ”Redaktørens holdning”-bokse.

Alle kan roligt glæde sig til læsestof med højt oktantal – uanset om de var med fra Retro-Revy-debuten sidste år eller er hoppet med på veteranvognen i år.

Retro-Revyen 2020 er til salg på Bilmagasinet.dk/retro, i kiosker og kan også samles op på tankstationen, når du alligevel er inde at tanke drømmebilen.

Retro-Revyen 2020 indeholder:

  • 164 sider fyldt til randen med veteraner, youngtimere og klassikere.
  • Aktuel prisdata på over 2.000 ældre biler.
  • Artikler der gennemgår årtierne fra 1960 til 1990 samt artikler, der behandler emner som originalitetskravet, import og elektriske veteraner.
  • Ni testkørsler, museumsbesøg, plejeguide, ”Værd at vide”-bokse og redaktørens holdning til forskellige emner.
  • Omfattende leksikon med forklaringer af tidstypisk mekanik.
  • Retro-Revyen 2020 udkommer d. 13.02.2020

About Author

Kategorier