Så er det slut med parkeringsbøder

Har du nogensinde fået en irriterende parkeringsbøde? Så er der god grund til at læse videre, for en ny ”dims” kan sætte en stopper for dummebøderne. En lille startup fra en kælder i Glostrup lavet verdens første intelligente parkeringsur – Sig goddag til ”wusaa”.

Parkeringsuret er udviklet for, at man skal slippe for de der åndssvage parkeringsbøder, som man kan få, hvis man har glemt at starte en parkering; ikke nåede tilbage inden tidsbegrænsningen udløb; parkeringsskiven løb tør for strøm – eller havde ikke styr på sommer-/vintertid.

Bilerne bliver stadigt mere ‘connected’ – og her passer Wusaa ind. Wusaa er kort beskrevet et elektronisk parkeringsur, der holder styr på, hvilken parkeringszone man befinder sig i. Den ved om det er gratis, tidsbegrænset eller med betaling. Samtidig slår den autamtisk betalingen fra, når man kører fra parkeringspladsen, så man ikke betaler for tid, man ikke bruger.

Wusaa skal installeres i forruden, som man kender det fra de gamle elektroniske parkeringsskiver. Sammen med en app, som skal installeres på din mobiltelefon. løser Wusaa flere udfordringer.

Kunstig intelligens: wusaa bliver klogere

Når man investerer i en Wusaa, så er det ikke en død enhed, som kun kan det, den kunne, den dag du købte den. Den bliver hele tiden klogere via opdateringer til app’en, hvor der blandt andet vil blive brugt kunstig intelligens til at minimere risikoen for den næste parkeringsbøde eller give anden værdifuld information – det kunne på sigt være at angive, hvor der er størst sandsynlighed for at finde en ledig parkeringsplads.

Er du interesseret i Wusaa, så læs mere på firmaets hjemmeside.

About Author

Kategorier