Igennem nåleøjet i verdens største EV-test El Prix

Den nye XPENG G6 klarede sig  godt på trods af udfordrende forhold under dette års NAF El Prix og følger i sporene af sidste års rekordindehaver, XPENG G9.

Denne uge organiserede NAF (Norges Automobil-forbud) og deres partnere årets El Prix sommertest. Dette er verdens største EV-test med i alt 26 deltagende biler. Blandt årets testbiler er der få, der leverer en så god kombination af pris, rækkevidde og opladningshastighed som XPENG G6. Under meget krævende forhold, som var koldt og regnfuldt, kørte G6’eren i alt 530,7 kilometer, hvilket er meget tæt på den angivne WLTP-rækkevidde på 550 kilometer. Dette resulterede i en stærk tredjeplads baseret på afvigelse fra den angivne rækkevidde.

For XPENG har det altid været et kardinalpunkt, at man som XPENG-ejer skal holde så kort tid ved ladestanderen som overhoved muligt. Det giver fleksibilitet og gør langture effektive.

Takket være bilens 800-volt teknologi leverede den en imponerende præstation under opladningstesten. Det 87,5 kWh batteri opladede fra 10-80% på lige under 20 minutter, hvilket er den angivne opladningstid. Dermed holder XPENG G6 præcis, hvad der loves til kunderne. Bilen opnåede en opladningshastighed på 264 kW, hvilket kun er 55 kW fra rekorden sat af XPENG G9 under sidste års test på imponerende 319 kW.

About Author

Kategorier