Mercedes-Benz C-Klasse Limousine und T-Modell (2018) Mercedes-Benz C-Klasse Saloon and Estate (2018)

Her er de mest leasede firmabiler i 2019

Med to ud af tre pladser på podiet kan Mercedes tage hul på et nyt år i rollen som firmabilisternes favorit. I sommeren 2018 landede en opdateret udgave af Mercedes C-Klasse på markedet efter et omfattende facelift, og siden da har den elegante tysker stjålet en stor del af rampelyset i sin klasse. Og nu viser friske tal fra landets største leasingselskab, Nordania, at Mercedes C-Klasse også i år indtager den fornemme førsteplads på listen over de mest populære biler. Du kan se se tidligere års vindere her.

Herregårdsvogn gav kamp til stregen

At stjernen fra Stuttgart skulle indtage toppen lå ellers ikke i kortene for få måneder siden. Helt ind i efteråret så det nemlig ud til, at det ville blive det svenske flag, der skulle hejses. Volvo har takket være V60 haft et usædvanligt stærkt år, hvor modellen i størstedelen af 2019 har ligget øverst på listen over de populære firmabiler.

– Det er første gang, svenskerne har ligget i front, og det har den faktisk gjort størstedelen af året. Det er tydeligt, Volvo med V60 har ramt en fremragende kombination af komfort, design, praktik og pris, som har gjort den meget attraktiv. Derfor er den blevet tager rigtig godt imod af de danske firmabilister, forklarer Jens Haarmark Nielsen, der er chef for Fleet Management hos Nordania Leasing.

Men i årets sidste måneder har der stået Mercedes på rigtig mange bestillinger, og med en imponerende slutspurt har tyskerne kæmpet sig tilbage øverst på podiet med C-Klassen, der således henviser Volvo V60 til en hæderlig andenplads.

– Det er særligt C-Klasse, der har trukket læsset i slutningen af året. Det handler helt grundlæggende om, at det er en komplet firmabil til en god pris. Masser af udstyr og en god køreoplevelse gør det til  mange kunders favorit. Men også den endnu større E-Klasse er uhyre populære blandt de danske firmabilister, og ligesom sidste år ender den faktisk på en solid tredjeplads, afslører Jens Haarmark Nielsen.

Her er de 10 mest populære firmabiler 2019

1. Mercedes C-klasse

2. Volvo 60-serie

3. Mercedes E-klasse

4. VW Passat

5. VW Tiguan

6. Volvo XC60

7. Renault Grand Scenic

8. BMW 3-serie

9. VW Touran

10. Ford Mondeo

TEST: Sidste udkald for Talisman

About Author

Kategorier