Kia præsenterer ny Sorento – den er STOR

Kia har afsløret de første officielle billeder af den nye Kia Sorento. Og på Bidt Af Biler kan vi afsløre, at den ser … stor ud.

Selv kalder Kia det nye design inspireret af ‘raffineret dristighed’. Og den nye Kia er da også helt klart dristigere end forgængeren, har skarpere linjer og flere kantede detaljer. Fronten er blevet mere markant – den er bredere og forlygterne er designet som ”tiger eyes”, som Kia’s designfolk kalder dem. Fordi de skal ligne en tigers øjne.

Den store Sorento er en stor bil. Og den ser stor ud. Imposant og massiv og klatr til at tage konkurrencen op med de amerikanske konkurrenter på det marked, der nok er vigtigst for Sorento, nemlig det Nordamerikanske. Der skal bilerne være store. Og det er Sorento.

Der foregår meget i Sorento’s design, men når man lige får vænnet sig til den nye stil på Kia’s store SUV, så tager den sig egentlig meget godt ud.

Hvilke motorer, udstyr og priser, der bliver virkelighed hos de danske forhandlere ved vi ikke endnu. Den nye Sorento debuterer på biludstillingen i Geneve den 3. marts 2020.

About Author

Kategorier