Sandblæst folie på glasdøren skaber diskretionsområde

Sponsoreret indhold
Glaspartier og -døre kan i rigtig mange tilfælde være utrolig flot. Både i hjemmet men også på arbejdspladsen. Problemet med store transparente overflader er, at det kan være svært at holde nysgerrige blikke ude. Derfor kan du i dette tilfælde med fordel gøre brug af sandblæst folie.

Hvad er sandblæst folie?

Sandblæst folie er en type folie, som du blandt andet kan sætte op på vinduespartier og glasdøre. Det der adskiller Sandblæst folie fra anden folie er, at overfladen er blevet behandlet. Dermed er overfladen mat. Ved at sætte sandblæstfolie op, kan du altså forvandle en transparent overflade til en mat overflade. 

Fordelen ved sandblæst folie er, at det ikke længere er muligt at se igennem glasset. Nysgerrige blikke kan altså blive holdt ude på denne måde. Men med sandblæst folie er det stadig muligt for lys at trænge igennem. Derfor ødelægges den luftige fornemmelse med glaspartier ikke. Desuden er folie ofte en billigere løsning, end hvis man skal udskifte et helt glasparti.

Hvor kan du bruge sandblæst folie?

Sandblæst folie kan bruges mange steder i hjemmet. Det kan for eksempel være, hvis du har stue ud til en befærdet vej. Her kan du med fordel opsætte sandblæst folie, så folk ikke kan kigge ind. Du kan ligeledes opsætte sandblæst folie på badeværelset, hvis du for eksempel vil gøre din brusekabinen mere privat.

I virksomheder har sandblæst folie ligeledes en høj grad af brugbarhed. Her kan det blandt andet øge koncentrationen, hvis der bliver opsat folie ind til mødelokaler og kontorer. Desuden kan sandblæst folie udskæres i bogstaver. Dermed kan der laves et utrolig professionelt skilt. 

I et stort kontorlandskab kan sandblæst folie desuden bruges til at adskille de forskellige virksomheder. Her kunne man for eksempel forstille sig folie i form som virksomhedens logo. Dermed kan sandblæst folie også bruges til dekoration. 

About Author

Kategorier