Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /customers/1/c/b/bidtafbiler.dk/httpd.www/wp-content/themes/elegant-magazine-pro/inc/hooks/blocks/block-post-header.php on line 16

Godt skåret Vitara til den rigtige pris

_THL8968
En Suzuki Vitara er ikke en bil, du bare ikke kan lade være med at køre i. Den appellerer ikke til hårnålesving, bakkede skovveje eller dørtræk.
Den appellerer til fornuften hos de mennesker, der selv skal have pengene op af lommen når de skriver under på en slutseddel.
“Vi skal leve af at sælge biler til hr. og fru Jensen”, sagde sælgeren hor Suzuki i Frederiksværk, hvor jeg afhentede testbilen.
 IMG_0150
Og familien Jensen kan sagtens sætte sig til rette i Vitara med dieselmotor.
Den har 120 gode heste som drikker diesel, et pænt moment på 320 nmog trækker 1500 kg på krogen. Det er tilpas til de fleste. Læg hertil god plads til fem og et pænt bagagerum, og du har et hit hos dem.
Helt ærligt, jeg var skeptisk over for om jeg ville blive specielt begejstret over Suzuki Vitara med dieselmotor. For jeg har tidligere kørt den tilsvarende model med en benzinmotor og den klarede ikke opgaven når så godt som dieseludgaven. Dieselversionen har flere kræfter, der bliver leveret bedre og både i by, på landevej og motorvej gør bilen et godt indtryk.
Læs testen af benzin-Vitara her.
I dette setup er der ikke noget at komme efter. Og i den veludstyrede ‘Exclusive’-udgave som testbilen var, får du navigation, bakkamera, adaptiv fartpilot og et anstændigt info-taintmentsystem med bluetooth. Det er ikke det allernyeste. Skærmen er ikke den største. Plastikken ikke den lækreste. Men til en pris på 305.000 kr. er det altså rimeligt.
Fiat 500X som er en af konkurrenterne til Vitara har bidtafbiler også testet. Den er mere unik. Og det trækker nok mindre i hr. og fru Jensen end en Vitara.

Sikkerheden er god i Vitara, der fik fem stjerner i Euro NCAP’s crashtest og prisen er rigtig, og alt i alt er Suzuki Vitara en ærlig bil og et godt køb – men tag den med diesel.

Suzuki Vitara 1.6 DDis

Pris: 323.490 kr. plus levering.
Motor: Firecylindret dieselmotor på 1,6 liter.
Ydelse: 120 hk.
Moment: 320 Nm/1.750 omdr.
Topfart: 180 km/t.
0-100 km/t: 11,5 sek
Forbrug: 25,0 km/l. (under test 18,6 km/l
CO2 per km: 106 gram.
Grøn ejerafgift: 1.040 kr. halvårligt.
Påhængsvægt: 1500 kg/600 kg.

VIDEO: En uge med Suzuki Vitara

En god uge i Suzuki Vitara. Se hvad bidtfbiler synes om den her.
Opslået af bidtafbiler.dk på 20. december 2015

Key of the weekend #bidtafbiler #suzuki #vitara #dailydriver
Key of the weekend #bidtafbiler #suzuki #vitara #dailydriver

About Author

Skriv et svar

Kategorier