Nu kommer den nye RAV4

Toyota introducerer den nye udgave af offroaderen RAV4 efter nytår. Og vanen tro for det japanske mærke kommer den nye model ikke bare i traditionelle disel- og benzinvarianter, men også som hybrid.
Toyota løfter allerede nu sløret for priserne på benzin- og dieseludgaverne.
RAV4 – med den nye 2.0-liters dieselmotor fra BMW – kommer til at koste fra 379.990 kr. med såkaldt T2-udstyr, hvor der bl.a. er 17” fælge, aircondition, LED-kørelys, LED-baglygter og sædevarme.
Den nye RAV4 introduceres i to bølger. Allerede fra starten af det nye år står Toyota-forhandlerne over hele landet klar til at vise benzin- og dieseludgaverne af den nye RAV4 frem, mens RAV4 som hybridbil får officiel premiere til april.
Ny avanceret teknologi
Noget af den nye avancerede teknologi i den nye RAV4 er bl.a. et 360 graders panoramaoverblik af bilen og dens omgivelser. Sensorer og kameraer rundt om bilen taler sammen og gør det altså muligt at se og opdage ting omkring bilen, der før måske ville have gemt sig i en blind vinkel.RAV4_02
Sikkerhedsmæssigt er den nye RAV4 også kraftigt opgraderet med Toyotas nye sikkerhedspakke – Toyota Safety Sense -, der indeholder automatisk nødbremse – også for fodgængere – vognbaneassistent, automatisk op- og nedblænding af fjernlyset, vejskilteassistent og sidst men ikke mindst adaptiv fartpilot, der hjælper føreren med at holde en sikker minimumsafstand til den forankørende bil.
Den nye RAV4, der fås med enten 2.0-liters benzinmotor med 152 hk, 2.0-liters dieselmotor med 143 hk eller som hybridbil med 197 hk, kommer vanen tro også som varebil. Her starter priserne fra 217.990 kr.
RAV4_01

About Author

Skriv et svar

Kategorier