Warning: Attempt to read property "roles" on bool in /customers/1/c/b/bidtafbiler.dk/httpd.www/wp-content/plugins/seoworks/seoworks.php on line 398

Ny Range Rover Sport klar!

Tredje generation af Land Rovers luksuriøse SUV er den mest teknologisk avancerede nogensinde.

Den nye Range Rover Sport er baseret på Land Rovers avancerede, fleksible modulopbyggede længdearkitektur (MLA-Flex).

Udvalget af drivlinjer omfatter to sekscylindrede elektriske hybrid-plugin-modeller med udvidet rækkevidde, som giver en ren elektrisk rækkevidde på op til 113 km og en CO2-udledning helt ned til 18 g/km1.

Den nye V8 Twin Turbo med 530 hk tager dig fra 0-100 km/t på kun 4,5 sekunder med Dynamic Launch-systemet aktiveret. Der er også mulighed for at vælge mellem mild hybrid-benzin- og diesel Ingenium-motorer, mens ren elektrisk fremdrift vil være en mulighed i løbet af 2024.

Den nye Range Rover Sport har fået helt nyt interiør. Med en ny cockpitlignende fortolkning af Range Rovers velkendte forhøjede førerposition kombineres de nyeste komfort- og kørselsassistentteknologier..

Dynamic Air Suspension introducerer for første gang luftaffjedring med variabel volumen, og teknologien er monteret på alle nye Range Rover Sport-modeller. Det intelligente system øger affjedringens båndbredde ved at variere trykket i luftbælgene.

Den kører (næsten) selv

Den nye Range Rover Sport er gør brug af det nyeste intelligente firehjulstræk (iAWD) og til kørsel i alle former for terræn.

Adaptiv fartpilot til terrænkørsel får debut i den Range Rover Sport og hjælper føreren med at navigere i vanskeligt terræn ved at holde en stabil fart gennem terrænnet. Man kan vælge mellem fire komfortindstillinger, og systemet tilpasser intelligent hastigheden, så føreren kan koncentrere sig om at styre bilen.

TEST: Land Rover Defender er i Danmark – Stort galleri

 

TEST: Spritny Fiat Ducato

 

VIDEO – Masser af power i Ford Puma – Ny ST får 200 hk

 

Kategorier