Hyundai Tucson N Line

Hyundai Tucson med mild-hybriddiesel – og sportslook

SUV’erne hitter blandt bilkøberne. Hyundai’s Tucson kommer nu som mild hybrid-version, samt N Line. Mild hybrid-motoren sparer brændstof og N Line giver et råt sportslook.

Hyundai Tucson

Det er under motorhjelmen på en Tucson mild-hybrid, vi finder den største tekniske forandringer. Her ligger nemlig en 48 volt mild hybrid-motor, der fungerer som ekstra kraftværk med et batteri og en elmotor, der giver accelerationerne ekstra kraft og fart uden at øge brændstofforbruget tilsvarende. Det skriver Hyundai i en pressmeddelelse.

Målinger efter de nye WLTP-standarder viser, at hybrid-motoren reducerer den ny Tuscon’s brændstofforbrug og CO2-udledning med op til 7 %.

Hybrid-motoren kommer i kombination med Tucson’s to dieselmotorer: Den ene er på 1,6 liters motor og yder 136 hk, den anden er en 2,0 liters motor, der yder 185 hk. med priser som starter ved 324.995 kr.

N Line med sportslige dyder

Det er på styling, Tucson N Line skiller sig ud. Modelnavnet N og en rød markering i logoet refererer til den mest udfordrende kurve på racerbanen Nürnbergring – en bane, som Hyundai bruger til testkørsler. En bane, hvor Tucson næppe vil gøre sig blandt de hurtigste, men nu bliver N’et og de sportslige ambitioner integreret i designet på den store SUV.

Udvendigt kan Tucson N Line kendes på sort kølergrill, sorte indlæg i lygterne, sorte sidespejle, mørke fælge og dobbeltudstødning. Indvendigt er der aluminiumspedaler, røde kontrastsyninger, dellæder/alcantara, sort loftshimmel, LED-forlygter, 19” alufælge og N-logoer på gearknop og sædeindtræk.

Priserne på Tucson N Line starter ved 369.995 kr., mens kombinationen diesel mild-hybrid og N Line koster fra 379.995 kr. Tucson N Line kommer også i en ren benzin-version fra 384.995 kr.

About Author

Kategorier