Priserne daler i markedet

Kampen tages nu op i et stærkt konkurrencepræget elbilsmarked med et prisfald på to-hjulstræks udgaverne på Nissan ARIYA med op til 30.000 kr.

Leveringstiderne på ARIYA er nu igen på et normalt niveau. Derfor har Nissan valgt at sætte prisen ned på deres el-bils flagskib ARIYA med to-hjulstræk til priser fra nu kr. 329.900. ARIYA er nu en af de bedste køb i det stærkt konkurrencepræget elbils C-SUV-segment.

Nissan ARIYA elbil har været populær hos kunderne fra starten. Særligt den luksuriøse og loungeagtige indretning samt det høje udstyrs niveau, den har som standard, tiltrækker det danske publikum. Både hvad angår komfort og sikkerhed. Nissan ARIYA har opnået fulde fem stjerner i EuroNCAP sikkerhedstest. Og nu sættes alle modeller med to-hjulstræk ned med op til kr. 30.000.

Nissan ARIYA fås med to- eller firehjulstræk, fire udstyrsniveauer og to batteripakker. Så der er noget for enhver smag. Standardbatteriet på 63 kWh har en rækkevidde på op til 403 km, og batteriet med 87 kWh har en rækkevidde på op 533 km (WLTP). ARIYA med 87 kWh batteri og to-hjulstræk starter nu fra kr. 374.900.

Privatleasing og finansiering med 0 kr. i udbetaling

Nissan ARIYA kan også privatleases (36 måneder) med 0 kr. i udbetaling. Og ved finansiering af køb er der ligeledes 0 kr. i udbetaling. Norges Automobil Forbund også kaldet NAF har denne sommer lavet test af rækkevidde på 32 elbiler. Her klarede Nissan Ariya sig rigtig godt. Den faktiske rækkevidde var 9% bedre end WLTP og endte på 581 km. Det var den tredje bedste afvigelse i testen. Herudover var Nissan Ariya den femte bedste i forhold til rækkevidde generelt.

ARIYA har mulighed for at lade med op til 22 kW som standard, hvilket giver en fuld opladning på henholdsvis tre og fire timer afhængig af batteristørrelse. Herudover er der mulighed for hurtigopladning med op til 130 kW og CCS standard, der giver op til 350 km rækkevidde på 30 minutter. Og batteriet er temperaturstyret (både køl og varme), hvilket gør, at hurtigladning forbliver hurtig, selvom bilen lige har kørt en strækning på motorvejen eller i vinterperioderne.

Kunder der allerede har bestilt og venter på en ARIYA med to-hjulstræk vil naturligvis få leveret bilen til de nye, nedsatte priser. Leveringstiderne på ARIYA er fra nul – seks måneder på de mest gængse varianter.

About Author

Kategorier