Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /customers/1/c/b/bidtafbiler.dk/httpd.www/wp-content/themes/elegant-magazine-pro/inc/hooks/blocks/block-post-header.php on line 16

Opel præsenterer Sports Tourer i Frankfurt

Opel viser den nye på biludstillingen i Frankfurt den 15. september.
Den nye Astra Sports Tourer har samme ydre mål, som forgængeren – totallængde 470 cm – men ifølge Opel er der kommet, mere plads både for og bag. Føreren har 2,6 cm mere hovedhøjde og bagsædepassagererne har 2,8 cm mere benplads.
Opel-Astra-Sports-Tourer-forfra
 
 
Bagagepladsen er øget og nu kan Sports Tourer rumme op til 1630 liter bagage med bagsæderyglænet lagt ned. Og har man brug for siddepladser bagi, så kan bagsæderyglænet lægges ned i forholdet 40/20/40.
Motorprogrammet består udelukkende af nye turbomotorer med ydelser fra 95 hk til 200 hk.
Sikkerheden er også på højt niveau i den nye Astra Sports Tourer. Opel har udstyret den med advarsel mod utilsigtet vognbaneskifte og Lane Keep Assist, hvor rattet automatisk drejes tilbage til den korrekte position, hvis føreren ikke selv griber ind. Der er Forward Collision Alert, som advarer mod at påkøre forankørende, og bremser føreren ikke kraftigt nok for at undgå en påkørsel, kan bilen automatisk øge bremsekraften eller helt overtage nedbremsningen.
Opel-Astra-Sports-Tourer-bagfra (50)
 
Hos Bidtafbiler glæder vi os til testen. I mellemtiden kan du læse testen af Opels allermindste mini her.

About Author

Skriv et svar

Kategorier