Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /customers/1/c/b/bidtafbiler.dk/httpd.www/wp-content/themes/elegant-magazine-pro/inc/hooks/blocks/block-post-header.php on line 16

Ny VW Touran til oktober

Touran har siden introduktionen solgt i over 1,9 millioner eksemplarer. Volkswagen har nyudviklet konceptet og introducerer til oktober anden generation af Touran. Den er baseret på MQB-platformen – der er VW-koncernens fælles platform foDer neue Volkswagen Touranr nyudviklinger.
Det har givet mulighed for længere akselafstand, hvilket gav m
ulig for at designe en MPV med lang akselafstand, korte udhæng og optimal udnyttelse af plads i interiøret, og reducerer bilen vægt med op til 62 kg.Der neue Volkswagen Touran
Touran introduceres med seks TDI-diesel- og TSI-benzinmotorer. Den mindste er 1,2 TSI med 110 kk, og den kraftigste er en TDI med 190 hk. Afhængig af motor kan man bestille Touran med 6- eller 7-trins DSG-gearkasse.
Touran introduceres til oktober og koster fra 299.996 kr. for en 110 hk 1,2 TSI Trendline, og med dieselmotor begynder priserne ved 334.997 kr. for en 110 hk 1,6 TDI Trendline.
Der neue Volkswagen Touran
 
 
 

 

About Author

Skriv et svar

Kategorier