Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /customers/1/c/b/bidtafbiler.dk/httpd.www/wp-content/themes/elegant-magazine-pro/inc/hooks/blocks/block-post-header.php on line 16

Ford indfører fartkontrol

Rådet for Sikker Trafik kører kampagnen ”Sænk farten – en lille smule”, og det er der gode grunde til. For det første er for højt fart, fx i tæt bebyggede områder, med til at skabe ulykker og gøre ulykker værre. For det andet er det blevet dyrere for bilisterne at blive taget med for høj fart, og politiets nye styrke af effektive fotovogne gør det sværere for fartsyndere at slippe af sted med de potentielt farlige hastigheder.
Ford introducerer en fartpilot, der holder dig under fartgrænsen.
Med introduktionen af ‘Intelligent Speed Limiter’ i de nye udgaver af Ford S-MAX og Ford Galaxy får bilisterne en sikker måde at overholde fartgrænserne på – og dermed undgå dyre fartbøder. Ford’s nye system holder konstant øje med fartgrænserne og hæver og sænker automatisk den maksimalt tilladte hastighed på fartpiloten ved hjælp af ‘Traffic Sign Recognition og data fra navigationssystemet.Systemet virker mellem 30-200 km/t., og det kan indstilles til at tillade en hastighed +/- 10 km/t over/under den tilladte hastighed, som systemet aflæser via skilte eller navigationsdata.
Ford introducerer en fartpilot, der holder dig under fartgrænsen.

About Author

Skriv et svar

Kategorier