Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /customers/1/c/b/bidtafbiler.dk/httpd.www/wp-content/themes/elegant-magazine-pro/inc/hooks/blocks/block-post-header.php on line 16

Talisman skal bringe held til Renault

Renault Talisman indvarsler Renaults comeback i den sotre fimabilklasse, hvor den skal slås med VW passat, Ford Mondeo og Mercedes C-klasse om kunderne
Kampen skal vindes med komfort og plads og Renault Talisman er med sine 4,85 meters længde og 2,82 meRenault Talismanters akselafstand den største bil i klassen.
Som det sig hør og bør i biler af Talisman’s størrelse er Renault’en udstyret med 8.7 tommer skærm, hvorfra man (i visse versioner), kan kontrollere bilens elektroniske styrede støddæmpere, og fintune lyden fra Bose-anlægget og bruge den indbyggede navigation, multimedieadgang, og Bluetooth-opkobling.
Renault Talisman har også 4-hjulsstyring, der også er kendt i andre Renault-modeller, bl.a. Espace.
Fem motorer
På motorsiden bliver der fem at vælge imellem. To benzindrevne – En 150 hk version og en 200 hk version, der begge er på 1.6 liter, og fås med Renaults dobbeltkoblingsgearkasse kaldet EDC.
Dieselmotorerne er kendt fra både Renault Espace og Renault Kadjar. Mindste er 110 hk 1.5 liter, der fås både med og uden EDC. Næste skridt er den 130 hk på 1.6 liter, der også fås med både manuel og automatisk transmission. Og sidst, men ikke mindst, er der den 160 hk dieselmotor med EDC.
I Danmark forventer Renault at Renault Talisman bliver introduceret både som sedan stationcar. Renault forventer at introducere begge varianter i foråret 2016.
Priserne er endnu ikke fastlagt.

About Author

Skriv et svar

Kategorier