Ny Toyota RAV4

Ny Toyota RAV4 kommer under 300.000 kroner

Toyota RAV4 får dansk premiere til februar. Billigste model koster fra 299.900 kr. med en 2.0-liters benzinudgave med 175 hestekræfter. Hybridudgaven med 218 hestekræfter koster fra 419.900 kr.

Ny Toyota RAV4

Beskatningsprisen på den kraftfulde 218-hestekræfters RAV4 Hybrid med H3-udstyr er således blot 323.880 kr.

Ny platform

Den nye RAV4 bliver bygget på en ny platform, den nye såkaldte GA K-platform, som RAV4 deler med den nyligt præsenterede Camry.

Det kommer to nye to nye motorer – en ny 2.0-liters benzinmotor med 175 hestekræfter og et maksimalt drejningsmoment på 208 Nm åbner RAV4-modelprogrammet og kan fås med enten forhjuls- eller firehjulstræk samt mulighed for også at vælge mellem manuelt gear eller automatgear.

Ny Toyota RAV4

Automatgear får man altid med, hvis man vælger hybridudgaven af den nye RAV4. Her ligger den nyeste fjerde generation hybridteknologi fra Toyota under skallen og er i kombination med en 2.5-liters benzinmotor i stand til at vække 218 hestekræfter til live i den forhjulstrukne udgave og 222 hestekræfter som firehjulstrækker.

Bredere bil – bedre plads

Toyota har øget akselafstanden med 30 mm i den nye RAV4 og samtidig er den blevet 10 mm bredere, hvilket også medvirker til at øge passagernes komfort i kabinen.

RAV4 fås i forskellige udstyrsvarianter og starter i benzinudgaven med en såkaldt T2-udgave med bl.a. 7″ multimedie touch skærm, tågeforlygter, fartpilot, læderrat, LED-forlygter samt Toyota Safety Sense, med bl.a. automatisk nødbremse for cyklister og for fodgængere i mørke.

T3-udgaven rummer endnu mere lækkert udstyr som bl.a. en større 8” multimedie touch skærm, DAB-radio, parkeringssensorer for og bag, mørktonede ruder, regnsensor, bakkamera, 2-zonet klimaanlæg, 17″ alufælge og nøglefri start. Samme omfattende udstyr finder man også i den billigste hybridudgave, der hedder H3, og som altså derudover byder på et trinløst automatgear.

Her er Toyota’s egen præsentationsvideo af den nye RAV4

 

H3 og H4 betyder topudstyr

En ekstra udstyrsvariant er den såkaldte H3 Style med sort lakeret tag, sorte 18″ alufælge, paddle shifts i rattet, trådløs mobiloplader, varme i rattet, kunstlæderindtræk, elektrisk justerbart førersæde, nøglefri adgang og elektrisk bagklap. H3 Style udgaven koster 50.000 kr. mere end H3.

Topudgaven H4 tilføjer yderligere førersæde med hukommelse, JBL lydsystem med 9 højttalere, overvågning af de blinde vinkler, 360 graders panorama monitor, alarm for bagved krydsende trafik, ægte læderkabine, digitalt bakspejl og mulighed for elektrisk soltag.

Hvis du ikke er til hybrid og SUV, så har Toyota også lige sat den nye Supra GR til salg. Den kan du læse mere om her.

 

About Author

Kategorier