Comeback – Camry: Toyota genopliver topmodel

Toyota Camry vender tilbage til Danmark i 2019. Efter 14 års pause gør modellen comeback i Vesteuropa i en helt ny generation med den hybridteknologi. Toyota lover at det mærkets hybridflagskib også vil kunne købes i Danmark. 

Ny Toyota Camry

Når Toyota til næste år introducerer en helt ny og ottende generation af modellen Toyota Camry, er det ikke en hvilken som helst model, der gør comeback på det danske marked.

Med et årligt salg på over 700.000 på verdensplan markerer Camry sig som verdens mest populære firmabilsmodel. Siden første generation af Camry så dagens lys i 1982, er der solgt over 19 mio. eksemplarer af modellen.

Ny Toyota Camry

Den nye Camry kommer udelukkende som hybridbil. Det bliver med Toyotas fjerde generations hybridteknologi. I Camry’s tilfælde bliver det med en ny 2.5-liters benzinhybridmotor, der yder op til 218 hestekræfter og som flytter sig fra 0 til 100 km/t. på godt 8 sekunder.

Oplader automatisk under kørslen

Bilen sørger helt automatisk selv for at oplade hybridbatteriet under kørslen, hvilket gør, at en stor del af kørslen kan foregå på ren el. Det er med til at sikre en brændstoføkonomi på 23,8 km/l efter den nye WLTP-målemetode omregnet til NEDC2-tal.

Den nye Toyota Camry introduceres i Danmark til sommer, hvor priser til privatkunder og beskatningsgrundlag for firmabilskunder vil være klar.

About Author

Kategorier