Derfor skal du lease drømmebilen i dag 

Flere og flere danskere vælg at lease biler frem for at købe dem. I forhold til andre europæiske lande er de danske afgifter på nye biler særdeles høje, og det holder mange fra at investere i deres drømmebil. Men så er det heldigt, at muligheden for at lease den er til stede i stedet for. Leasing tilbyder nogle andre muligheder og fordele end et decideret køb, så læs videre og bliv klogere på, hvad leasing kan gøre for dig.  

I løbet af de seneste år er leasing af bil steget støt i Danmark. Der er simpelthen mange flere fordele ved at lease en bil fremfor at investere i en i stedet for. Særlig når det kommer til dyre tyske modeller, vi plejer at finde i massevis syd for grænsen. Prisen på biler i Danmark er noget højere end i resten af Europa, og det gør leasing til en attraktiv mulighed, hvis man ønsker noget andet og mere end den brune Corolla, der ruster i indkørslen.  

Fordelene ved leasing af bil 

I stedet for at betale et dyrt billån af over en årrække, så kan du ved at lease for et fast beløb hver måned uden at bekymre dig om, hvad du skal betale, hvis bilen bryder sammen, eller du skulle punktere. Det er alt sammen en del af leasingaftalen, at de udgifter bliver dækket. I nogle tilfælde kan du endda udskifte bilen løbende, så du om sommeren kører i en cabriolet, mens du om vinteren kører stor SUV. Med leasing er der masser af muligheder, som du kan benytte dig af.  

Hvis du er iværksætter og gerne vil gøre et godt indtryk på kunderne, så kunne det være, du skulle anskaffe dig en Audi, som en del af en erhvervsleasing aftale. Audi udstråler autoritet og troværdighed, og derfor er der rigtig mange, der repræsenterer virksomheder uden for kontoret, der kører rundt i Audi til daglig. Du kan læse meget mere om audi leasing her.  

Hvis du er mere til en anden tysk gigant med elegante linjer og smart design, så kan det være Mercedes er noget for dig. De har domineret i Formel 1 de sidste mange år, og derfor er det altid den nyeste og mest innovative teknologi, du finder hos Mercedes, når det kommer til at presse alle hestekræfter ud af brændstof og motor.  Læs mere om mercedes leasing her, og find din næste bil i dag.

Lease en mercedes allerede i dag. Foto: Pixabay

Masser af muligheder med leasing 

Når du leaser en bil, så giver det dig nogle helt andre muligheder, end hvis du køber den. For eksempel kan en sportsvogn, cabriolet eller SUV være rigtig dyr at investere i på danske plader. Der ligger prisen kontant på mindst en million kroner, og det er penge, der kan være svære at fiske ud af opsparingen lige med det samme.  

Med leasing går det heldigvis lidt lettere. Priserne er overkommelige, og du ligger på et fast beløb hver måned inklusiv alt tilbehør, der kommer oveni aftalen. Det betyder, at du ikke står med en masse uforudsete regninger hos mekanikeren selv. Det tager leasingselskabet sig nemlig af. Derfor er leasing ikke umiddelbart billigere, men også enklere.  

Og så er det muligt at få prøvekørt nogle af dine drømme. Når solen begynder at skinne igen, kan du tage en tur op ad strandvejen i en splinterny cabriolet, mærke vinden i håret og smage på det søde liv, som landevejen og havluften har at byde på. Eller du kan lease en sportsvogn, der giver dig det ekstra momentum, som du har savnet, når du kører rundt mellem de danske byer. Prøv din drømmebil allerede i dag.  

About Author

Kategorier