Volvo XC40 scorer fem Euro NCAP stjerner

Med fem stjerner og en topplacering i 2018 Euro NCAP kan Volvo’s XC40 slutte sig til sine større søskende i 60- og 90-serierne, der er blandt de sikreste biler i trafikken.

Euro NCAP testen var den skrappeste nogensinde med nye og mere krævende udfordringer til sikkerhedsteknologi, som bl.a. Cyclist Detection with Auto-Brake og Emergency Lane Keeping. Samlet fik den nye XC40 den højeste sikkerhedsbedømmelse af alle de biler, der er testet under de nye regler.

Alle de nye Volvo-biler, der bliver solgt i dag, har fået fem stjerner i deres respektive Euro NCAP-bedømmelse. Sidste år blev XC60 kåret til den samlet set bedste af de større off-roadere og den bedste i Euro NCAP 2017 Best in Class Safety. XC90 opnåede det samme i 2015.

I marts blev XC40 som den første Volvo kåret til Årets Bil i Europa 2018, og den har siden været en af de bedst sælgende Volvo-modeller. Virksomheden offentliggjorde i maj måned, at produktionsfaciliteterne i både Europa og Kina må udvides for at imødekomme efterspørgslen efter netop XC40.

About Author

Kategorier