Stjerneregn – Ny Ford Focus får fem stjerner i Euro NCAP

Med en omfattende sikkerhedspakke får den nye generation af Fords  familiebil de maksimale fem stjerner i crachtest hos den uafhængige europæiske organisation Euro NCAP. Nyskabende opbygning af karrosseristrukturen og klasseledende aktive sikkerhedssystemer som Evasive Steering Assist og Pre-Collision Assist er med til at højne sikkerheden og sikre de fem stjerner for den nye Focus

Ford Focus fik fem Euro NCAP-stjerner

Den nye Focus er netop blevet testet hos den uafhængige sikkerhedsorganisation Euro NCAP, og de hårde test har resulteret i det bedst mulige resultat: Focus får de maksimale fem stjerner, som kun gives til de mest sikre bilmodeller.

SE HER: Volvo’s XC40 scorede også stjerner på stribe

Den nye Focus er udstyret med  teknologier, der kan hjælpe med at mindske skaden ved, eller helt undgå, et uheld. Iblandt dem e Pre-Collision Assist med fodgænger- og cyklistbeskyttelse. Systemet registrerer fodgængere og cyklister i nærheden af kørebanen og bremser automatisk bilen hvis et eventuelt sammenstød opfattes og føreren ikke reagerer på bilens advarsler i form af lys og lyd.

Fords Blind Spot Information System (BLIS) med Cross Traffic Alert advarer ligeledes bilister, der bakker ud fra parkeringspladser, hvis der er risiko for kollision med andre biler. For første gang kan systemet også bremse, hvis ikke føreren reagerer på bilens advarsler.

Den helt nye Focus lander allerede nu ved de danske Ford-forhandlere. Du kan opleve den til åbent hus d. 1.-2. september.

Se Ford Focus’ resultat hos euro NCAP her.

About Author

Kategorier