Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /customers/1/c/b/bidtafbiler.dk/httpd.www/wp-content/themes/elegant-magazine-pro/inc/hooks/blocks/block-post-header.php on line 16

Test: App'en Trafik Alarm gør hvad den lover

trafikalarm_logoDen letteste vej til at undgå fartbøder er at undgå at køre for stærkt. Men ind i mellem er foden tung eller man overser et skilt eller kender ikke vejene og kommer til at køre for stærkt. “BLITZ”. siger det så og to uger efter ligger det grimme girokort med det grimme billede af dig i postkassen. Men der er måder at undgå det på. Bidtafbiler har testet app’en Trafik Alarm gennem en måned. Og virker den? Det gør den. Den gør præcis, hvad den lover. Den advarer om fotovognenes placering, om vejarbejde og køer og systemet er så smart bygget op, at brugerne selv indberetter deres observationer. Det gøres let ved et enkelt klik på skærmen og i det hele taget er brugerfladen på app’en let at gå til.

Ole råber af dig

Trafik Alarm har en fuldstændig unyttig feature. Men den er meget sjov. Ole Thestrup har indtalt et kommentarspor, og kører du får langsomt får du et møgfald, og nærmer du dig en ATK’er råber den folkekære jyde: “Så er det på med spændetrøjen og væk med håndbajeren”. Sjovt. Ja – i begyndelsen. Men man kan slå det fra.

Bidtafbiler tester Suzuki Vitara.

Og apropos slå fra –  1. januar i år rullede 100 fotovogne ud på danske gader og stræder for at knalde fartglade danskerne i at have for meget fart på bilen. Og Politiets ATK’ere (Automatisk TrafikKontrol), som fotovognene retteligt hedder, blev i den grad udsat for kritik. De seneste opgørelser viser at danskerne har sat farten ned på vejene. Det leder sikkert til færre trafikulykker og dermed færre dræbte i trafikken. Og det er ubetinget godt. Ligesom Trafik Alarm et godt redskab til at minde en om at man skal sætte farten ned. Og måske er jeg atypisk. Men jeg bruger ikke app’en særlig meget. Jeg åbner den inden jeg kører, ser om der holder ATK’ere på min rute og lukker igen. Og så kører jeg ellers efter hastighedsgrænserne. For det meste.
App’en Trafik Alarm kan downloades både til android og Iphone. den koster 199 kroner for et år
Deltag i bidtabiler.dk’s store konkurrence.
Vind et års gratis Trafik Alarm.
Klik ind på bidtafbiler.dk’s facebookside og giv et like, en kommentar eller deltag i debatten. Så kan du vinde 1 års abonnement på Trafik Alarm. Der er 10 x 1 års abonnement på højkant.
Og hvis du ikke ved hvad du skal bruge sådan en app til. Så se her:

About Author

2 thoughts on “Test: App'en Trafik Alarm gør hvad den lover

Skriv et svar

Kategorier