Tesla i Supercharger

Tesla trækker strøm i Europa – nu er der 400 steder med Superchargers

 Teslas voksende Supercharger-netværk passerer 400 lokationer i Europa. Der er ialt mere end 3.200 Tesla Superchargers i netværket.

De fleste elbilsejere oplader derhjemme eller på arbejdet, mens bilen er parkeret, men Superchargerne gør det muligt at lade hurtigt på lange ture.

Tesla Supercharger – laderne er placeret på hovedveje på alle velbesøgte ruter i hele Europa. Den gennemsnitlige opladningstid er kun 30 minutter, der svarer til ca. 270 kilometers rækkevidde, hvilket giver ejere nok tid til at strække benene og spise lidt, før de kører videre. Sådan sælger Tesla idéen om Superchargernetværket i en pressemeddelelse.

Et paneuropæisk netværk

I dag er der over 400 lokationer i hele Europa med over 3.200 Superchargers, og dette tal fortsætter med at vokse. I det sidste år har Tesla, i gennemsnit, tilføjet over otte lokationer om måneden og åbner i gennemsnit 20 nye Superchargers om ugen. Det europæiske netværk startede med fem lande i 2013 og er vokset til 23 i 2018. Tesla Supercharger – netværket strækker sig nu fra Norge, Sverige, Finland og Skotland i Storbritannien til Spanien, Portugal, Italien og Kroatien i syd. Den seneste tilføjelse til Supercharger-netværket i Danmark er Haverslev, en lokation  med otte Superchargers, der styrker ruten E45 mellem Hjørring og Randers i Jylland.

Hjælp: Min tesla prøver at slå mig ihjel

Nul emissioner, nul kompromiser

Den fortsatte udvidelse af Supercharger-netværket sikrer, at Tesla-ejerne hurtigere kan oplade deres køretøjer. Udforsk Teslas Supercharger kort og Go Anywhere Trip Planner for at undersøge, hvor du kan rejse hen.

About Author

Skriv et svar

Kategorier