Skoda Citigo

Sidste udkald for lille bil til lav pris


1. april skal bilafgifterne beregnes på grundlag af den nye WLTP-norm for brændstofforbrug. Det får mikrobilerne til at stige i pris.

WLTP er den nye måde at opgøre bilers brændstofforbrug, og fra 1. april påvirker den mikrobilernes fradrag for at køre langt på literen. Det får bilafgifterne og dermed priserne på mikrobilerne til at stige.

VW laver elektrisk beach buggy

Škoda Citigo er en af de mikrobiler, som stiger i pris. Så hvis man vil have en lille bil til en lav pris, er der god grund til at slå til nu, hvor der tilmed er hele tre forskellige kampagnemodeller, så længe lager haves.

Citigo Fresh

Citigo Fresh har det udstyr, som man gerne vil have, selvom det er en lille bil. Citigo Fresh har bl.a. både 5 døre, aircondition, regn- og lyssensor, forlygter med LED-kørelys og el-ruder foran.

Citigo Family

Citigo Family har mere udstyr. Ligesom Citigo Fresh har den 5 døre, aircondition og el-ruder foran. Men derudover er den udstyret med bl.a. sportsindtræk, instrumentpanel i farven black piano, multifunktionslæderrat, læder på gearknop og håndbremsegreb, mørktonede ruder bag, Swing-radio med farvedisplay, AUX, USB, 6 højtalere og Bluetooth samt en smartphoneholder.

C4 Cactus stikker ikke af

Citigo Style Sport

Citigo Style Sport, hvor mellemnavnet ‘Style’ desuden indikerer, at denne kampagnemodel har ekstra meget udstyr. Som Citigo Family har den bl.a. 5 døre, el-ruder foran, sportsindtræk, instrumentpanel i farven black piano, multifunktionslæderrat, læder på gearknop og håndbremsegreb, mørktonede ruder bag, Swing-radio med farvedisplay, AUX, USB, 6 højtalere og Bluetooth samt en smartphoneholder. Men nok så vigtigt har den også et Climatronic-klimaanlæg, så man selv kan indstille den ønskede temperatur på den kolde eller varme luft.

About Author

Kategorier