Sådan sparer du penge på din bil

I denne artikel vil der forekomme sponsoreret indehold.

Når det kommer til biler, så kan det for mange være en dyr fornøjelse. Er du ude efter en ny bil, skal du give biler til dine ansatte, eller skal du selv have en firmabil, så er der faktisk penge at spare. For med både forsikring, forskellige måder at købe biler på og banklån, så kan det vise sig, at der er penge at hente, hvis du er opmærksom, inden du vælger den kommende bil. Vi giver dig gode råd til, hvordan du sparer lidt ekstra på bilen uden at gå på kompromis med kvalitet og komfort. Så kan der blive råd til lidt ekstra.

Splitleasing for virksomheder

Leasing er inden for de seneste år blevet særdeles populært i Danmark, og vi leaser biler som aldrig før. Nu er leasing nået til et nyt niveau, nemlig splitleasing, som er tiltænkt virksomheder, der gerne vil gøre det muligt at bruge firmabilen til privat brug. Splitleasing er et unikt koncept, hvor alle udgifter deles ud på henholdsvis arbejdsgiver og på privatperson ud fra antal kørte kilometer. Udgifterne splittes, ud fra hvor meget bilen er brugt til arbejdsrelaterede opgaver og til privat brug. Fordelen ved denne form for leasing er, at arbejdsgiveren slipper for en masse papirarbejde og indsamling af dokumentation, og medarbejderen får en billigere bil i hverdagen.

Har du tjekket din bilforsikring?

En af de store synder, når det kommer til bilens pris er selvfølgelig forsikringen. Mange har haft det samme forsikringsselskab i mange år, og det kan også være godt at blive samme sted. Men har du for nyligt lavet et forsikringstjek? Det er godt at undersøge med jævne mellemrum, hvilke forsikringstilbud du finder rundt omkring hos de forskellige forsikringsselskaber. For når du har en bil, så er det lovpligtigt med en bilforsikring, og derfor slipper du ikke for at skulle betale en månedlig ydelse til et forsikringsselskab. Læs mere her omkring bilforsikring, og om, hvad den indebærer. Det kan nemlig godt betale sig at tilkøbe forskellige tillæg til din forsikring, så du er sikret på alle områder.

Diesel eller benzin er ikke ligegyldigt

Når det kommer til bilens motor, så har det også en afgørende betydning for dit brændstofforbrug. Inden du får din nye bil, eller din arbejdsgiver udvælger en til dig, så er det vigtigt, at du har helt styr på, hvilken motor du har brug for. Diesel er ofte billigere end benzin, men til gengæld egner en dieselbil sig ikke til bykørsel. Skal du derfor køre korte strækninger, så vil det i sidste ende bedst kunne betale sig med en benzinbil. Skal du derimod køre lange ture, så er dieselbilen klart det bedste valg for dig og din arbejdsgiver.

About Author

Kategorier