Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /customers/1/c/b/bidtafbiler.dk/httpd.www/wp-content/themes/elegant-magazine-pro/inc/hooks/blocks/block-post-header.php on line 16

Så kom den – Ny Volvo V90

Volvo V90 Location ProfileInterior Blond Volvo S90Så er den klar – Volvo V90. Volvo’s alsidige stationcar er nyeste skud på stammen i svenskernes topserie, som også omfatter XC90 SUV og den nyligt introducerede S90 sedan.

Med 60 års erfaring i stationcars – eller herregårdsvogne, som de blev kaldt i mange år – er den nye V90 den tredje model, der bliver introduceret i Volvo’s topserie. Alle tre bygger på den Volvo’s modulære skalerbare produktarkitektur (SPA), som giver en række nye muligheder inden for udvikling og design af Volvo’er.
Volvo V90 Location 3/4 RearDen nye V90 er udstyret med Volvo’s semi-autonome Pilot Assist teknologi, der p.t. er markedets mest avancerede, standardmonterede sikkerhedspakke med Large Animal Detection og et system, der er med til at forhindre, at bilen forlader vejbanen utilsigtet.

Priser

Forventede vejledende udsalgspriser på Volvo V90 på det danske marked:
V90 D3 manuel Kinetic fra: kr. 595.000,-
V90 D4 automatgear Kinetic fra: kr. 650.000,-

About Author

Skriv et svar

Kategorier