Retro Revyen 2019

Retro-Revyen 2019 – en ny årbog med mere end 2.000 klassikere og youngtimere

Ældre biler giver associationer. En – i andres øjne – ligegyldig Fiat 127 kan pludselig være de fire hjul og jammerlige plademetal, der giver dig en varm følelse, fordi der er minder forbundet.

Bag rattet af en gammel bil føles hver en kilometer – på godt og ondt. Man kører en klassiker udelukkende, fordi man har lyst til at køre – ikke fordi man har brug for transporten.

Retro-Revyen er en ny årbog stykket sammen af fantastiske billeder med tilhørende tekst, skrevet af nogle af Danmarks bedste motorjournalister. Ind imellem beretningerne og nyskrevne ”værd at vide”-bokse om de enkelte stjerne-køretøjer har jeg skrevet temaartikler om spændende emner, der rører sig inden for klassikerverden.

Årbogen tilbyder udover de lækre læseoplevelser også et omfattende katalog af aktuelle priser på over 2.000 biler fra fortiden.

Og ligesom da bilerne i årbogen var nye, skal du finde vej ned på tanken, i kiosken eller til en anden blad- og bogpusher for at købe Retro-Revyen 2019. 

Retro-Revyen 2019 indeholder:

* 164 sider spækket med indhold om klassikere og youngtimere. * Aktuel prisdata på over 2.000 ældre biler.
* Temaartikler med emner som restaurering, ”Restomod”,historisk motorsport, vedligeholdelse og livsstil.
* 12 dybdegående artikler om udvalgte biler med nyskrevne ”værd at vide”-bokse. * Omfattende leksikon med forklaringer af tidstypisk mekanik.

 Retro-Revyen 2019 udkommer d. 21.02.2019

About Author

Kategorier