MINI John Cooper Works GP - den stærkeste MINI nogensinde er på vej

Mini John Cooper Works GP – den stærkeste nogensinde

Mini John Cooper Works GP Concept blev første gang vist på biludstillingen i Frankfurt i ’17. Nu er bilen på vej mod serieproduktion og bliver den vildeste Mini nogensinde.

Den produktionsklare Mini John Cooper Works GP får en firecylindret motor med Mini TwinPower Turbo-teknologi og over 300 hestekræfter.

Det gør den til den vildeste og stærkeste Mini nogensinde!

MINI John Cooper Works GP - den stærkeste MINI nogensinde er på vej

Mini John Cooper Works GP produceres nemlig i et begrænset antal på 3.000 eksemplarer, når den lanceres på markedet i 2020.

Ikon gennem 60 år

De første Mini’er rullede ud på vejene i 1959 og voksede sig hurtigt til at blive et ikon. Det utraditionelle bilmærke blev også tidligt opdaget af den britiske racerlegende John Cooper. Dette samarbejde resulterede blandt andet i tre sejre i Monte Carlo Rally og derfor er John Cooper Works-signaturen noget specielt for Mini fans.

Testes på racerbanen

Frem mod lanceringen i 2020 skal Mini John Cooper Works GP testes og optimeres sammen med motorsportseksperter. Det skal give bilen en eftertragtet, hurtig omgangstid på Nürburgring.

Samlerobjekt

Forgængeren til den nye Mini John Cooper Works GP blev produceret i kun 2.000 eksemplarer og var udsolgt før selve lanceringen. Bilen er efterfølgende blevet et eftertragtet samlerobjekt. Mon ikke den nye version også bliver udsolgt i en fart.

About Author

Kategorier