Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /customers/1/c/b/bidtafbiler.dk/httpd.www/wp-content/themes/elegant-magazine-pro/inc/hooks/blocks/block-post-header.php on line 16

Nyt om ny E-Klassen kommer drypvis

 

I dag vises de første interiørbilleder af den helt nye E-Klasse, som rammer markedet næste år. Den nye generation af E-Klassen vil byde på helt ny teknik på flere områder, hvilket allerede ses i interiøret. Her findes blandt andet et højtopløseligt dobbelt-display og touch-pad funktioner i rattet.

 
E_klass_interior00014E E_klass_interior00013EI lighed med den større model, S-Klassen, kan E-Klassen udstyres med et interiør, der er er domineret af to 12,3 tommer skærme, der har en opløsning på 1920 x 720 pixels. De to skærme er placeret bag en fælles glasfront. Tilsammen skaber de et widescreen cockpit, hvor den venstre del indeholder virtuelle instrumenter, der kan tilpasses efter smag og behag i indstillingerne Classic, Sport eller Progressive. Den højre viser blandet andet navigation og multimedia.
Hele instrumenteringen kan baggrundsbelyses, hvilket giver en følelse af, at den svæver frit i luften.
Touch Pads
Mercedes præsenterer nu touch pads i rattet. Knapperne til kontrol af menuer, telefon og lyd kompletteres nu af touch pads i rattet. Præcis som man kender det fra smart phones kan man på disse styre lyd, navigation og andre funktioner med små fingerbevægelser uden at skulle fjerne blikket fra instrumenter eller vejen.
E_klass_interior00018E
 

About Author

Skriv et svar

Kategorier