Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /customers/1/c/b/bidtafbiler.dk/httpd.www/wp-content/themes/elegant-magazine-pro/inc/hooks/blocks/block-post-header.php on line 16

Formula Racing hyrer Christina Nielsen til at køre Le Mans

Formula Racing har indgået kontrakt med Christina Nielsen om en fuld sæson med det danske Ferrari-team. Sammen med Mikkel Mac og Johnny Laursen indgår den 23-årige racerkører i et sandt dansk “dream team”, som går efter sejre i både European Le Mans Series og 24-timers Le Mans. Det skriver teamet på sin hjemmeside.

Der er lagt op til et brag af en sæson for de danske ELMS-mestre Formula Racing, som har indgået kontrakt med Christina Nielsen om en fuld sæson i teamets Ferrari 458 GT2. Den 23-årige racerkører indgår i et stærkt trekløver, som vil vinde både European Le Mans og 24-timers Le Mans. Nielsen bliver samtidig den første danske kvinde i den franske klassiker.
2015-11-aurora-pm-christinanielsen-01
“Vi er utrolig glade for, at Christina Nielsen har sagt ja til køre for os i den kommende sæson,” lyder det fra teamchef hos Formula Racing, Allan Jørgensen.
“Christina har i den grad vist sig som en hurtig og stabil GT-kører, og hun har konstant formået at være med i toppen. Hendes erfaring med langdistanceløb i USA vil uden tvivl styrke vores klare målsætning om både at vinde 24-timersløbet på Le Mans og gentage sejren i European Le Mans Series,” siger han.
Den FIA-klassificerede kører skal dele en Ferrari 458 GT2 med Formula Racings succesfulde Mikkel Mac og Johnny Laursen, som vandt dette års mesterskab i GTE-klassen i European Le Mans Series. En historisk sejr, der skaffede det danske team adgang til Le Mans.
“Denne sæson har bevist, at Mikkel Mac er en af verdens bedste guldkørere, og samtidig har vores bronzekører Johnny Laursen været hurtigere end selv konkurrenterne på sølvniveau. Med Christina Nielsen på holdet er vi ikke i tvivl om, at vi har en suveræn vinderbil,” siger Allan Jørgensen.
Første danske kvinde på Le Mans
Christina Nielsen har gennem de seneste to sæsoner gjort sit navn kendt på de amerikanske racerbaner, hvor hun i år, som første kvinde, var tæt på at vinde GTD-mesterskabet i TUDOR United SportsCar Championship og samtidig blev Rookie Of The Year i serien Pirelli World Challenge.
Den hurtige kvinde har tre gange tidligere deltaget i 24-timersløb og imponerede især ved at slutte på en 2. plads i det berømte 12-timersløb på Sebring i foråret. Et resultat, som blev udråbt til at være den bedste motorsportspræstation for en dansk kvinde.
“At være den første danske kvinde, som skal køre 24-timers Le Mans virker fuldstændig uvirkeligt. Vi har arbejdet længe på projektet, og det er en drøm, som går i opfyldelse. Der er mange danske kørere, som stræber efter et Le Mans-sæde, og jeg er utrolig taknemmelig for, at Formula Racing har valgt at give mig chancen for at hjælpe dem til sejr,” siger den første danske kvinde i Le Mans.
2015-11-aurora-pm-christinanielsen-02

About Author

Skriv et svar

Kategorier