Corolla GR Sport

Nye Toyota Corolla-versioner pibler frem

Som forårsblomster på en solskinsdag. Det pibler frem med nye bilmodeller – også hos Toyota, der knapt har præsenteret den nye Corolla, før de præsenterer nye versioner af den stor-sælgende Toyota-model.

De nye er hhv. en sportslig udgave med navnet Corolla GR Sport,samt en mere offroad-orienteret udgave med navnet Corolla TREK.

Ved den internationale biludstilling i Geneve i marts står den nye Corolla GR Sport klar. Her er der tale om en model, der har fået en ekstra sportslig indsprøjtning inspireret af Toyotas motorsportsafdeling, TOYOTA GAZOO Racing.

Corolla GR Sport kan fås enten som 5-dørs hatchback eller som stationcar med valget mellem to forskellige hybridmotorer – enten en 1.8-liters hybrid med 122 hestekræfter eller den noget mere kraftfulde 2.0-liters hybrid med 180 hestekræfter.

Fælles for de to hybridudgaver er, at man ikke kan lade dem. Det sørger bilen nemlig selv for under kørslen. Den nye Corolla GR Sport introduceres i Danmark i begyndelsen af 2020. 

Offroad-agtig Corolla

Toyota viser ogsåen anden og mere offroad-fokuseret udgave af den nye Corolla på biludstillingen i Geneve i marts.

Corolla TREK, som den nye variant hedder, vil udelukkende kunne fås som stationcar og lægger med sit mere rå design og en 20 mm øget frihøjde i forhold til den normale udgave af Corolla også op til brug andre steder end på asfalteret vej. 

Modeludgavens navn er blevet til som følge af et samarbejde mellem Toyota og en af verdens mest populære cykelproducenter Trek Bicycle.

Den kan udelukkende leveres med hybridmotor. 

Corolla TREK får ud flere udvendige crossover stylingelementer, 17” maskinfasede alufælge, mørktonede bageste sideruder og bagrude, tågeforlygter, LED-forlygter, en 7” multimedie skærm inde i kabinen, særlige tofarvede sædebetræk og matchende indvendige dekorations elementer i træstruktur. Bilen får dansk premiere efter sommerferien.

About Author

Kategorier