Stort facelift: Jaguar XE får nye klæder

Facelift: Jaguar XE får federe kabine og skarpere front

Jaguar XE bliver nu opgraderet både ude og inde. Den nye version af Jaguar XE får opdateret exteriør og interiør. Med fuld LED lyspakke – både foran og bagved, ny bagkofanger og nye smalle baglygter fremstår bilen både bredere og lavere og mere tidssvarende end før.

Det gamle interiør er væk og en helt ny førerplads erstatter den. Væk er det hårde plast, og ind er kommet flere bløde materialer.

Jaguar XE 2019

En af de mest synlige nye ting er introduktionen af samme gearvælger, der allerede er at finde i F-TYPE og rattet er nu identisk med det, der sidder i Jaguar I-PACE. Rattet er pakket med funktioner, der gør betjeningen af blandt andet infotaimnentsystemet mere intuitivt

Kamera ser bagud for dig

I den opdaterede XE bliver Clear Sight bakspejlet introduceret – et spejl, der netop også er introduceret i Range Rover Velar. Clear siEt kamera indbygget i hajfinneantennen giver et billede i bakspejlet, så bagruden kan være helt dækket, uden at det derved går ud over udsynet.
Den nye XE kommer som standard med automatgear, og kan fås som enten baghjulstræk eller med træk på alle fire. Hurtigste standard XE er dermed den 2.0 liters benzinversion med 300 hk. 100 km/t klares på  5,7 sekund.

Jaguar XE 2019

Du kan vælge mellem tre motorer

I benzinversionen er det nu slut med den 200 hk version. Valget står nu mellem den 250 og 300 hk.

På dieselsiden er det den 180 hk version, der kan fås. En bomstærk 2.0 liters motor med et moment på hele 430 Nm og et brændstoføkonomi på over 20 km/l.

Standard på alle XE er nu automatgear, 18 tommer alufælge, elektriske lædersæder, LED lygter for og bag, bakkamera og parkeringssensorer og lane keeping assist systemet.

Jaguar XE 2019

Kunderne kan vælge mellem S, SE og HSE versioner, og det er desuden muligt at vælge den sportslige R-Dynamic version.

Priserne er endnu ikke tilgængelige i Danmark. Lancering forventes kort efter sommerferien.

About Author

Kategorier