Ny Mercedes-Benz – Elektrisk og med plads til 8 personer

EQV er den anden bil i rækken af rene elbiler fra Mercedes-Benz.
Priserne begynder ved 649.900 kroner for EQV, som er den eldrevne version af V-Klassen. Rækkevidden. Mercedes-Benz siger 356 kilometer med et batteri på 100 kWh.

Mercedes-Benz satser på elektrificering af modelprogrammet i form af både de såkaldte ”milde hybrider”, plug-in hybrider og naturligvis også de rene elbiler. Sidste år kom EQC til Danmark, og nu er tiden kommet til at introducere EQV herhjemme.

Med plads til op til 8 personer er EQV et oplagt valg som både familiebil, shuttle og taxi. Opladning kan foretages ved hurtigladning, hvilket på 45 min oplader batteriet fra 10-80%.

Er den godt udstyret?

Det plejer at koste kassen at sætte hak ved ekstraudstyr hos Mercedes.

EQV-kunderne kan se frem til et udmærket niveau af gadgets og sikekrhedsdetaljer. En fed ting er de intelligente LED-lygter, som selv blænder op og ned efter behov. Ifølge importøren er læderbetrukne sæder også med i prisen.

I kabinen får man det stemmestyrede MBUX styresystem og en del funktioner kan også fjernstyres med appen Mercedes me, hvor man blandt andet kan indstille for-klimatisering, så bilens kabine er nedkølet eller opvarmet, mens bilen er koblet til elnettet.

Derudover er fx digital radio, navigation, parkeringsassistent, bakkamera, 3-zonet klimaanlæg, elektrisk bagklap og tyverialarm også en del af listen over standardudstyr.

Sikkerheden er prioriteret og med som standard følger både Blind Spot Assist, som advarer om biler og bløde trafikanter i blinde vinkler, Lane Keeping Assist og PRE-SAFE systemet, som forudser og forbereder bilen på sammenstød, hvis uheldet skulle være ude.

Senere på året følger en ekstra lang variant til modelprogrammet. De første EQV kommer til Danmark til efteråret. De vejledende priser for EQV starter på 693.900 kroner, men ved lancering tilbydes den fra 649.900 kroner som privatkøb, mens beskatningsgrundlaget begynder ved 599.900 kroner.

About Author

Kategorier