Nu kommer BMW M3 Touring: En staioncar fra helvede

BMW starter testkørsler med BMW M3 Touring. Måske den vildeste stationcar på vejen?

BMW M GmbH bekræfter nu, at man starter testkørsler med historiens første BMW M3 Touring. Prototypen vil kunne ses køre rundt i nærheden af udviklingscentret i Garching nær München, og senere også på racerbane med test på Nürburgring.

Hunden i bagagerummet og sømmet i bund

Den helt nye BMW M3 Sedan verdenspremiere i september 2020. Men for dem, der har brug for plads til bagege – eller jer, der gerne nøjes med to sæder er BMW M3 Touring meget mere interessant. Alt Om varebiler krydser fingre for, at BMW giver danske købere muligheden for, at få den nye M3 Touring UDEN bagsæder.

Første prototype så dagens lys allerede for 20 år siden

M-specifikke hestekræfter kombineret med god plads og funktionalitet i en Touring-model, har hidtil været forbeholdt BMW M5.

Men det er ikke første gang, at M-afdelingen er blevet fascineret af tanken om at overføre konceptet til BMW M3. For præcis 20 år siden, blev en tilsvarende prototype lanceret baseret på den tredje generation af BMW M3. Målet var at bevise, at konstruktionen kunne indarbejdes i fremstillingsprocessen af M3. I den kommende, sjette generation af BMW M3, vil det heldigvis ikke ende med blot teoretiske overvejelser og produkttekniske test.

Flere detaljer følger – stay tuned

Specifikationer på bilen vil blive offentliggjort på et senere tidspunkt – men den 6-cylindrede BMW M TwinPower turbomotor, fem døre, fleksibelt og rummeligt bagagerum, bred akselafstand, store luftindtag og fire udstødningsrør efterlader ingen tvivl om, at M3 Touring er ægte M-power.

Som med alle andre BMW M-modeller, vil den intensive test og optimeringsproces for BMW M3 Touring finde sted på Nürburgring, fordi den første BMW M3 Touring er trods alt først og fremmest en fuldblods BMW M3.

About Author

Kategorier