Faceliftet E-Klasse på jagt efter firmabilisterne: Her er priserne!

Den ny E-Klasse har fået et opdateret design. Mere udstyr er standard og kabinen pakket med skærme og digitale løsninger.
Priserne begynder ved 614.900 kr. for sedanversionen med benzin- eller dieselmotor, mens plug-in hybriden med benzin- eller dieselmotor fås fra 629.900 kr.

E-Klassen har for mange været en garant for komfort og prestige. Det er den stadig og med et opdateret og mere sportsligt designudtrykfører den ny E-Klasse stafetten videre i den store firmabilklasse.

Motorhjelmen er redesignet med to ‘power domes’ og i fronten er der kommet nye lygter, , som både er blevet smallere og mere markante end hos forgængeren.

Standardudstyret omfatter blandt andet infotainmentsystem MBUX, komplet digitalt cockpit med to store 12,3-tommers skærme, et nyt digitalt rat, der fornemmer berøring, LED High Performance forlygter med automatisk nedblændingsfunktion, færdselstavleassistent, navigation med Live Traffic Information og naturligvis automatgearkassen 9G-TRONIC.

Mulighederne for ekstraudstyr er næsten endeløse og inkluderer eksempelvis luftundervognen , førerassistentpakken, Burmester surroundsound-system og AMG-designlinje, der giver et mere sportslige udtryk.

E-Klasse Plug-in Hybrid
Priserne begynder ved 614.900 kr. for sedanversionen E 200 med benzinmotor og 197 hestekræfter eller E 220 d med dieselmotor og 194 hestekræfter. Foretrækker man stationcar, begynder priserne ved 649.900 kr. for E 200 eller E 220 d.

Den ny E-Klasse fås også som plug-in hybrid, og her begynder priserne ved 629.900 kr. for benzin-plug-in hybriden E 300 e sedan eller diesel-plug-in hybriden E 300 de sedan. Begge modeller præsterer op til 53 kilometer på ren strøm, og elmotorens 122 hestekræfter suppleres enten af en benzinmotor på 211 hestekræfter eller en dieselmotor på 194 hestekræfter.

E 300 e stationcar med benzinmotor kører op til 49 kilometer på en opladning, mens E 300 de stationcar med dieselmotor kører op til 50 kilometer på en opladning. Begge modeller fås fra 664.900 kr.

Den ny E-Klasse kan opleves som sedan og stationcar hos Mercedes-Benz forhandlere i hele Danmark.

 

About Author

Kategorier