Nu åbner Audi for pre-booking af Q4 e-tron

Audi har i Danmark netop åbnet for pre-booking af Audi Q4 e-tron, der er en 100% elektrisk og kompakt SUV. Q4 e-tron arver en masse af den avancerede teknologi fra Audis første elbil, Audi e-tron, men vil samtidig tilbyde helt ny teknologi som head-up-display med augmented reality-funktion.

Audi Q4 e-tron introduceres i en serieproduktionsklar version i første halvår 2021 og vil være baseret på konceptbilen Audi Q4 e-tron concept.

Den version, der nu kan pre-bookes, vil basere sig på versionen af Q4 e-tron concept, der har quattro firehjulstræk og et batteri på 82 kWh, hvilket giver en rækkevidde på over 450 km i henhold til WLTP-standarden. Samtidig vil den kunne lade med op til 125 kW, så man efter bare 30 min. har et 80% opladet batteri.

I Audi Q4 e-tron concept leverer to elmotorer en systemydelse på 225 kW (306 hk), hvilket giver en acceleration fra 0 til 100 km/t på 6,3 sek. Audi Q4 e-tron forventes at blive tilbudt med enten et batteri på 55 kWh og baghjulstræk, 82 kWh og baghjulstræk, og så den version, der nu kan pre-bookes, med 82 kWh og quattro firehjulstræk. Versionen med 82 kWh og baghjulstræk forventes at kunne nå en WLTP-rækkevidde på over 500 km.

Teknikken i Q4 e-tron-modelrækken kommer fra den modulopbyggede elektrificeringsplatform (MEB), der er udviklet udelukkende til elbiler, og som fremover vil være at finde i en lang række elbiler fra Volkswagen koncernen på tværs af klasser. Audi Q4 e-tron vil kunne leveres til de første kunder i løbet af sommeren 2021.

About Author

Kategorier