Klar, parat … Ny smart!

Nu melder smart sig ind i konkurrencen på markedet for mikrobiler med to helt nyudviklede modeller.
Den ikoniske to-personers smart fortwo og en helt ny firepersoners smart forfour.

Til at starte med lanceres smart fortwo og smart forfour med en 71 hk benzinmotor. Priserne for denne motor starter på 99.900,- for fortwo og 124.900 for forfour. De 2 nye smart modeller kører ud fra de danske forhandlere den 30. november.


Bilen, der startede mikrobil-bølgen ved introduktionen i 1998 har fået opdateret det bedagede design og er nu med i feltet af nye, smarte mikrobiler på det danske marked.
Veludstyret som standard
Den nye smart får LED kørelys, fjernbetjent centrallås, fartpilot, temperaturmåler med advarsel for frostvejr, elruder ved forsæderne som standardudstyr i alle nye modeller. Det samme gælder højdejusterbare sikkerhedsseler ved forsæderne samt lys ved bagsædet i forfour-modellen. Men fra lanceringen den 30. november og frem til og med 21. juni 2015 omfatter standardudstyret i begge smart-modeller også Cool & Audio pakken med automatisk klimaanlæg, radio med Bluetooth® og – i kombination med en smartphone og den gratis smart connect app – også navigation.
Sikkerheden er forbedret
På sikkerhedsfronten lægger smart endnu mere offensivt ud. 5 airbags, ISOFIX beslag, dæktryks-overvågning, ESP® med sidevindsassistent (crosswind assist) samt et anti-kollisionssystem (forward collision warning), der virker ved alle hastigheder (fra 0-150 km/t) er standard i alle modeller.
Mere sjov
Den nye generation af smart modeller har også beholdt andre typiske smart kendetegn; baghjulstrukket to-farvet design, og den lille bil er nem at køre. Med en vendediameter på blot 6,95 m (fortwo) og 8,65 m (forfour) manøvrerer begge modeller som en bybil skal
I Danmark introduceres smart fortwo og smart forfour til at starte med med en ny, energieffektiv 3-cylindret benzinmotorer med 71 hk. Gearkassen er en 5-trins manuel og senere vil begge modeller blive tilbudt med en 6 trins dobbeltkoblingsgearkasse.
 

About Author

Skriv et svar

Kategorier