Jyderne er HELT ELEKTRISKE! Nu kan Hyundai KONA electric få anhængertræk på

Hyundai er klar med anhængertræk til KONA electric, som i dag er Danmarks mest solgte elektriske SUV. Det betyder, at man nu kan køre i den populære elbil uden at skulle undvære en anhænger.

Danske elbilkøbere vil fremover få mulighed for at få monteret anhængertræk på KONA electric Long Range Performance 64kWt. Dermed bliver Hyundai et af kun få bilmærker, der tilbyder anhængertræk til elbiler.

“Det er en fantastisk nyhed, som vi har glædet os til at dele, da mange kunder har efterspurgt anhængertrækket. Det er kun få elbiler, der gør dette muligt, og vi håber selvfølgelig, at det vil give endnu flere danskere mod på at køre på el,” siger Annegrethe Skovby, der er pressechef for Hyundai Danmark.

Tag cyklen med i sommerhus

Med anhængerræk vil KONA electric Long Range Performance kunne trække en trailer op til 300 kg. Det giver rig mulighed for f.eks. at køre en tur på genbrugsstationen med hus- og haveaffaldet eller at få sommergrejet og cyklen med på turen i sommerhus, da KONA electric Long Range Performance nu også kan udstyres med cykelholder.

Anhængertrækket kan fås ved køb af ny KONA electric Long Range Performance som et tilkøb fra 7.995 inkl. montering med 7-pol stiksæt. Ønsker man 13-pol stiksæt kan det fås inkl. montering til 9.690 kr. Hvis man ønsker et aftageligt anhængertræk, vil dette medføre en merpris på 2.000 kr.

God rækkevidde

KONA electric Long Range Performance er med 64kWt og kører op til 449 km på en opladning. Modellen tilbydes i to udstyrsvarianter; Essential og Advanced, og priserne er starter ved 294.995 kr. KONA electric Long Range Performance kan også privatleases til en månedlig ydelse fra 4.095 kr./md. og blot 9.995 kr. i udbetaling.

About Author

Kategorier