Hyundai leverer strøm til strandede elbiler

Nu er det muligt for Hyundai-ejere at få leveret strømmen, hvis uheldet er ude og bilen løber tør.

De fleste bilister har på et tidspunkt stået fortvivlede i vejkanten og forsøgt at tilkalde vejhjælp. Det behøver Hyundai-ejere dog ikke bekymre sig om længere. Hyundai Danmark har nemlig, som det første bilmærke i Danmark lanceret en løsning i samarbejde med SOS International, som fremover kan komme de nødstedte bilister til undsætning, hvis uheldet rammer – og så endda helt gratis.

Når man køber en ny Hyundai, får man nemlig gratis Hyundai Vejhjælp i Danmark og resten af Europa. Overholder man bilens serviceinterval og får den serviceret på et autoriseret Hyundai værksted, har man vejhjælp i hele bilens levetid. Dette gælder alle modeller uanset bilens årgang.

Hyundai Vejhjælp klar med reservedunk til elbiler

Som en ekstra service kan Hyundai Vejhjælp nu komme dig til undsætning, hvis din elbil løber tør for strøm. Med en nødopladning kan elbilen hurtigt lades op, så man kan køre videre ved egen kraft til den nærmeste ladestation. Dermed undgår man, at elbilen skal op på et fejeblad, hvis man kører tør for strøm.

Nemt og trygt

Systemet med Hyundai Vejhjælp fungerer digitalt via appen minHyundai. Skulle uheldet være ude, gør denne funktion det muligt for Hyundai Vejhjælp at sørge for hurtigere og mere præcis hjælp.

Kategorier