Daimler und Bosch: Metropole in Kalifornien wird Pilotstadt für automatisiertes Fahren Daimler and Bosch : Metropolis in California to become a pilot city for automated driving

Bosch og Daimler vil gøre by i Californien til centrum for selvkørende biler

Sammen tager Bosch og Daimler, som blandt andet står bag Mercedes-Benz, nu næste skridt i udviklingen af helt selvkørende biler.

Mange byer står overfor store udfordringer, som tynger de eksisterende transportsystemer.  Målet med samarbejdet er at lette trafikken i byer, styrke sikkerheden på vejene og skabe en byggesten for, hvordan trafik skal fungere i fremtiden.

Databehandling på millisekunder

En afgørende faktor for fuldt-selvkørende og førerløse biler i by-miljøer er en pålidelig genkendelse af bilens omgivelser ved hjælp af diverse sensorer. At analysere og tolke data for derefter at omsætte dem til kørekommandoer i løbet af meget kort tid kræver enorm computerkraft, samt det højeste niveau af sikkerhed.

Selvkørende biler bliver måske hverdag inden længe.

Bosch og Daimler baserer selve køresystemet på en kontrolenhed bestående af adskillige individuelle kontrolenheder. Den amerikanske teknologivirksomhed, Nvidia, leverer platformen, som kræves til dette.

Mercedes-Benz har haft tilladelse til at teste selvkørende biler i områderne i og omkring Sunnyvale/Californien i USA siden 2014 samt Sindelfingen/Böblingen i Tyskland siden 2016.

About Author

Skriv et svar

Kategorier