BMW X M

BMW X familien vokser – to nye M modeller på vej

BMW M udvider til sommer X-familien med BMW X3 M og BMW X4 M. Begge modeller kommer også i Competition-udgaver med X-tra meget power.

BMW X4 M Competition 1

Ny sekscylindret motor

Den mest kraftfulde, sekscylindrede benzinmotor nogensinde i en BMW M mode. Sådan præsenterer BMW den nyudviklede 3,0-liters motor med M TwinPower Turbo yder 480 hk og et drejningsmoment på 600 Nm. Versionen med bi-turbo, udviklet specielt til BMW X3 M Competition og BMW X4 M Competition, yder hele 510 hk og et drejningsmoment på 600 Nm.

Både M xDrive og aktivt M differentiale

For at sikre, at kræfterne kanaliseres til underlaget samarbejder de med en ottetrins M Steptronic automatgearkasse med Drivelogic i kombination med det nye M xDrive firehjulstræksystem, der kommer fra M5.

BMW X3 M og BMW X4 M har som udgangspunkt baghjulstræk, men indstilles nemt til firehjulstræk. Interaktionen mellem M xDrive og det aktive M differentiale på bagakslen fordeler motorkraften optimalt mellem de fire hjul for at opnå bedst mulige trækkraft og retningsstabilitet.

Den skræddersyede M affjedring sikrer en sublim dynamik. Den M specifikke styring inklusive M Servotronic og M bremser fuldender pakken sammen med 20 tommer M letmetalfælge.

M design både udvendigt og indvendigt

Standardudstyrslisten på de fire nye modeller omfatter blandt andet sportssæder, læderindtræk, M specifik instrumentering, LED-lygter, HiFi-højttalersystem og ConnectedDrive-navigationspakke.

Specifikt for Competition-udgaverne er blandt andet 21 tommer M letmetalfælge og M sportsudstødning.

Hvor og hvornår?

BMW X3 M og BMW X4 M måler henholdsvis 4.726 mm og 4.758 mm i længden med en akselafstand på 2.864 mm. Bagagerumsvolumen er henholdsvis 550/1.600 liter og 525/1.430 liter. Anhængervægten med og uden bremser er 2.500/750 kg.

Alle fire modeller lanceres i juli måned og har dermed premiere i segmenterne Sports Activity Vehicle (SAV) og Sports Activity Coupe (SAC).

About Author

Kategorier