Bandeleder, krigsherre eller milliardær? Her er Range Rover Sentinel – en fæstning på fire hjul

Bandeleder, krigsherre eller milliardær? Her er Range Rover Sentinel – en fæstning på fire hjul

Land Rover Special Vehicle Operations har løftet sløret for den seneste udgave af den pansrede Range Rover Sentinel. Så bor du på Nørrebro eller midt i Kabul, så har Range Rover et bud på din næste bil.

Moteren har fået to ekstra cylindre. Den 5,0-liters V8-benzinmotor med kompressor og 380 hk har 40 hk mere end forgængerens V6-benzinmotor.

Nu flytter den pansrede SUV sig fra b 0-100 km/t på 10,4 sekunder og videre til en tophastighed, der er begrænset til 193 km/t.

Den pansrede Sentinel er designet og udviklet af Land Rover Special Vehicle Operations og bygges hos SV Technical Centre i Warwickshire. Kernen er en beskyttelsescelle, der lever op til krævende standarder og opnår fuld ballistisk certificering og eksplosionscertificering. Det skriver Range Rover i pressemeddelelsen.

Artiklen fortsætter herunder

Chassiset, affjedringen, bremserne og det elektroniske stabilitetssystem er alle optimeret for at bibeholde Range Rovers dynamiske køreegenskaber, mens Sentinel samtidig leverer uforlignelige terrænegenskaber for en pansret bil af denne type. Det gør den i stand til uden problemer at køre gennem dybt vand og udfordrende terræn. De specialfremstillede hjul omfatter et run-flat-system, så bilen kan fortsætte mere end 50 km med op til 80 km/t, hvis et dæk beskadiges.

Sentinel er udstyret med panserglas, der beskytter passagererne mod angreb. Sikkerhedssystemerne omfatter også mulighed for en specialkonfigureret forrude, der kan sænkes 150 mm i forbindelse med udlevering af dokumenter, og som samtidig er udstyret med højttalersystem, der gør det muligt for passagererne at tale til personer uden for bilen uden at forlade de sikre rammer.

Den opdaterede Range Rover Sentinel får debut på Home Office Security and Policing-udstillingen fra 5.-7. marts 2019 i Farnborough International Exhibition and Conference Centre. Hvis du er i markedet for en vild bil, der kan klare en ferietur gennem et krigsområde, så læs mere om bilen her: www.landrover.com/sentinel

About Author

Kategorier