Forester

Splinterny Subaru Forester afsløret

Den femte generation Subaru Forester er helt ny fra top til tå.

Den er længere og bredere og lidt lavere end den foregående generation og tilbyder højere sikkerhed end nogen tidligere model fra Subaru.

Ny Subaru Forrester

Den nye Subaru Forester er vokset med lidt over en centimeter i længden og to i bredden. Interiøret giver mere plads, og selvom den nye Forester er lidt lavere samlet, er frihøjden stadig generøse 22 centimeter. Akselafstanden er steget med tre centimeter.

Den nye Forester lanceres med Subaru’s nyeste drivline teknologi – Subaru e-BOXER. Hjertet er en 2-liters boksermotor med direkte indsprøjtning, assisteret af en elektrisk motor integreret i Lineartronic gearkassen. Den ny Forester vil kunne køre lidt over havlanden kilometer alene på el. e-BOXER indeholder et 118,4 volt system, der er lades under kørsel. Installationen tilføjer 17 hk og 65 Nm til drivhjulseffekten.

Ny Forester præsterer i de danske bilhuse i efteråret og lanceres i fire designs – Base, Active, Ridge og Summit med stigende udstyr. Samtidig vil Subaru XV også blive lanceret med e-BOXER som drivline alternativ.

About Author

Kategorier