Ford præsenterer ny Transit-lineup – Nu kan du få plug-in-hybrid

Ford sigter efter yderligere at cementere sin rolle som Europas mest solgte varebilsmærke, når IAA Hannover slår dørene op den 20. september.

Blandt de mange nyheder finder man verdenspremieren på den nye 2-tons Ford Transit. Den nye Transit Custom plug-in hybrid vil også blive afsløret sammen med en helt ny Transit 48 volts HEV.

Nyheden fås i Europa fra midten af 2019 og bygger videre på den nuværende model, der har været en kæmpe succes og segment-bestseller i både Europa og USA.

Hybrid og fornyet dieselmotor

Fords opgraderede 2-liters EcoBlue-dieselmotor er blevet o mere brændstofeffektiv. Motoren fås med 130 og 170 hk. Også en ny variant med 185 hk med hele 415 Nm moment fås.

Den nye 2-tons Transit kommer også som 48 volts hybrid med manuelt gear (mHEV), der reducerer bilens driftsomkostninger op til 8 procent ved hyppig start-stop-kørsel sammenlignet med dieselmotoren. Ved normal kørsel vil hybridvariantens forbrug reduceres med 3 procent.

Dertil opsamler systemet nedbremsningsenergien i et 48 volts litium-ion-batteri og bruger den lagrede strøm til at drive både motoren og bilens elektriske anlæg.

Ny Transit Custom med opgraderede motorer og mulighed for PHEV-variant

Ford afslører samtidig ny Transit Custom plug-in-hybrid (PHEV) i Hannover. Det er en avanceret PHEV-motor, som kan køre 50 km på strøm og samlet vil have en rækkevidde på 500 km i kombination med den prisvindende 1.0-liters EcoBoost-motor.

Egne køreindstillinger og avanceret førerassistanceteknologi

For første gang får Transit også sine helt egne køreindstillinger for bedre at kunne tilpasse sig diverse kørselsforhold. Her kan man vælge mellem Eco Mode, Slippery Mode og Mud/Rut Mode i varianter med firhjulstræk eller specialtilpasset trailer med ekstra tung last.

About Author

Kategorier