Xpeng G9 hiver fornem pris hjem som “Årets Teknologiske Frontløber” ved Auto Awards 2023

XPENG G9 er netop blevet kåret som Årets Teknologiske Frontløber ved Auto Awards 2023. Det skete ved et storslået awardshow i Cirkusbygningen i København, hvor hele 25 priser skulle uddeles til aktører fra bil- og autobranchen. Prisen anerkender XPENGs indtog på det danske marked og for deres dedikation til at sætte en høj standard for teknologisk innovation og køreglæde.

I en fyldt Cirkusbygning kunne XPENG i går aftes træde op på scenen for at modtage prisen for Årets Teknologiske Frontløber 2023 med XPENG G9. XPENG har altså for alvor slået sig fast i den danske autobranche som et bilmærke, der er dedikeret til at levere førsteklasses teknologi til danskerne. XPENG var nomineret i tre kategorier ved årets Auto Awards, nemlig Årets Bilmærke, Årets Familiebil (G9) og Årets Teknologiske Frontløber (G9) og løb altså med sejren i sidstnævnte.

I kategorierne hvor XPENG var nomineret, uddeles priserne på baggrund af en biljury bestående af motorjournalister, hvor deres stemmer vægter 80% og offentlighedens stemmer vægter 20%. Prisen for Årets Teknologiske Frontløber 2023 tildeles til en bilmodel, der har hævet den teknologiske barre mest. Med markedets højeste ladehastighed på op til 300 kW, har XPENG G9 i den grad skubbet til danskernes rækkeviddeangst, da det er muligt at oplade den store SUV fra 10-80% på bare 20 minutter. G9 er ligeledes spækket med komfort- og sikkerhedsudstyr som standard, som er med til at demokratisere det traditionelt dyre ekstraudstyr.

Til at modtage prisen på scenen var bl.a. XPENG Danmarks Marketingchef, Joachim Vishart Hummel-Gryholm, som udtalte: ”Vi er meget stolte over at modtage den her pris – og særligt netop den her, da det er den pris, der kigger mest ind i fremtidens bilmarked og hvad det har at byde på. Det er nemlig kernen i XPENGs filosofi at tilbyde banebrydende teknologi og mobilitet til kunderne. Vi leverede den første bil for kun 3 måneder siden, og vi er kun lige begyndt.”

XPENG er på rette kurs med den nye G9. Her ses direktionen med statuetten “Årets Frontløber” ved dette års Auto Awards 2023.

About Author

Kategorier