Volvo V60

Volvo V60 får 5 stjerner i Euro Ncap

De nye Volvo S60 sedan og V60 stationcar har modtaget de maksimale fem stjerner i deres 2018 Euro NCAP sikkerthedstest. Dermed fortsætter Volvo’s modelprogram rækken af fem-stjernede bedømmelser.

Volvo V60

Resultatet understreger Volvo’s ry for at sende nogle af de sikreste biler ud på vejene. Fra den kompakte V40 hatchback til den store XC90 SUV – de testede Volvo-modeller, der sælges nu, er udstyret med sikkerhedsteknologi, der har modtaget fem stjerner.

2018 Euro NCAP testen var den skrappeste hidtil med nye og more krævende udfordringer til sikkerhedsteknologien, bl.a. Cyclist Detection with Auto Brake og Emergency Lane Keeping systemer. V60 og S60 er blandt de sikreste biler, der er testet under de nye regler.

S60 og V60 bliver bygget på Volvo’s egen SPA-platform og deler sikkerhedsteknologi med deres større søskende XC60- og 90-serie bilerne.

Volvo’s aktive sikkerhedssystem, City Safety with Autobrake, er standard på alle Volvo’er. Som en verdensnyhed på S60 og V60 er systemet nu også med til at mildne effekten ved frontkollisioner. City Safety er stadig et af de eneste sikkerhedsystemer på markedet, der hjælper med at opdage fodgængere, cyklister og store dyr.

V60 blev introduceret tidligere i år i sine naturlige omgivelser – indkørslen til et enfamilieshus i Stockholm. Den er et strålende eksempel på Volvo’s tradition for herregårdsvogne, der retter sig mod en moderne families forskellige behov.

 

 

 

About Author

Kategorier