Volkswagen udfordrer tre kendisser i alternativt 0-100 rekordforsøg

Volkswagen inviterede tre kendisser bag rattet af en GTI til en udfordring i 0-100 disciplinen. Volkswagen satte sig for at teste, hvor svært det er at være tilbageholdende i en GTI.

Volkswagens Golf GTI har været på programmet siden 1976. Nu er GTI-familien vokset og i dag er der tre styk. Golf GTI, Polo GTI og Up.

For at demonstrere hvor svært det kan være at styre begejstringen bag rattet i en af Volkswagens GTI-modeller, inviterede vi tre kendte personer til en udfordring med henholdsvis up! GTI, Polo GTI og Golf GTI.

TV-værten Adam Duvå Hall, racerkøreren Nicolas Kiesa og standupperen Thomas Hartman blev bedt om at troppe op på Flyvestation Vandel i Jylland, hvor Volkswagen havde linet bilerne op på den kilometerlange asfaltbane. Inden de tre blev præsenteret for udfordringen, blev de sluppet løs i de tre GTI-biler for at lære dem bedre at kende. Farten var i top og adrenalinen susede gennem kroppen hurtigere end benzinen i GTI-bilernes sportsmotorer.

Herefter fik de den hemmelige udfordring leveret og overraskelsen stod malet i de tre testkøreres ansigter. Hvorfor, kan du se i filmen ”0-100 udfordringen”, der er produceret af NORD DDB.

Du kan se filmen på https://www.volkswagen.dk/da/om-volkswagen/gti.html

About Author

Kategorier