Ny, stor illustreret biografi om Enzo Ferrari

‘Enzo Ferrari – Manden, bilerne og løbene’. Det er titlen på Brook Yates’ bog om myten og manden bag det mest italienske ikon ‘Ferrari’.

Enzo Ferrari skabte fantastiske biler i et avenceret design, der lige siden har været omgærdet af en passion som ingen andre bilmærker.

Bogen er den første detaljerede biografi på dansk om en af de mest magfulde og gådefulde mænd i bilindustrien idet 20. århundrede. I bogen kommer man helt tæt på menneset Enzo Ferrari og forfatteren afslører alt fra det bizarre forhold til hans uægte søn til hans strålende markedsføring af det berømte Ferrari-symbol: den stejlende hest.

Enzo Ferrari (1888-1988) havde helt fra sin tid som test- og racerkører for alfa Romeo et enormt vinderinstinkt, og senere pressede han sine kørere til farlige ekstremer. Alt sammen for at føre den stejlende hingst til tops i race-verdenen.

Bogen har enzo Ferrari i centrum, men tager også nogle af de store løb under behandling. Løb, der til tider endte i blodbad, hvor konkurrencen mellem racerkører og bilfabrikanter til tider var ond og hvor politik og racersport blev blandet sammen.

Biografien bliver næste år filmatiseret med Hugh Jackman i hovedrollen som Enzo Ferrari.

Bogen udkommer den 3. september på Lindhardt & Ringhof.

Vil du vinde et eksemplar af bogen?
Så tilmeld dig Bidt Af Bilers nyhedsbrev her.

About Author

Kategorier