Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /customers/1/c/b/bidtafbiler.dk/httpd.www/wp-content/themes/elegant-magazine-pro/inc/hooks/blocks/block-post-header.php on line 16

Topløs Range Rover

Land Rover har løftet sløret for det der nok er verdens første kompakte luksus SUV-cabriolet. Range Rover Evoque Convertible en en Evoques med et avanceret foldetag.
Resultatet er en kæmpe cabriolet til alle årstider.  Den nye model er topmodel i Evoque-serien  og SUV-cabrioleten er den første topløse Range Rover nogensinde.3. Range Rover Evoque Convertible
Det fuldautomatiske tag foldes sammen på 18 sekunder og kan hæves på 21 sekunder ved hastigheder på op til 48 km/t. Med atget oppe lover Range Rover lydisolering i topklasse og den ændrede konstruktion koster ikke på bagagepladsen, der er imponerende for en cabriolet, nemlig 251 liter.
Er uheldet ude, har Range Rover Evoque fået aktive styrtbøjler, der er skjult i karrosseriet. To aluminiumsstænger aktiveres i løbet af 90 millisekunder, hvis uheldet er ude, og bilen ruller rundt. Det giver effektiv beskyttelse af alle personer i bilen.
4. Range Rover Evoque Convertible
Den nye Evoque Cabriolet kan fås med hele Land Rovers  program af 4-cylindrede benzin- og dieselmotorer i aluminium.
Med Si4-benzinmotor får du 240 hk i den ny Evoque Convertible, mens man med diesel motorer på 2 liter får 150 hk eller 180 hk Ingenium.
Evoque Convertible har Land Rovers klassikse terrænegenskaber. Firehjulstræk kombineres med Land Rovers 9-trins automatgearkasse, Terrain Response®-system, Wade Sensing og All-Terrain Progress Control, der gør Evoque  Convertible til en cabriolet til alle årstider og underlag.
5. Range Rover Evoque Convertible
Range Rover Evoque Convertible kommer på markedet i foråret 2016.

About Author

Skriv et svar

Kategorier