Topløs og lækker – BMW gi’r dig 8-serie cabriolet

BMW smider en trumf på havebordet. Fra marts måned kan du køre topløs i den nye BMW 8-serie Cabriolet. der er plads til fire voksne under åben himmel og med vind i håret.

BMW 8-serie Cabriolet

Ved lanceringen kan der vælges mellem to varianter: BMW M850i xDrive Cabriolet med 530 hk, 750 Nm og acceleration fra 0-100 km/t på 3,9 sekunder samt BMW 840d xDrive Cabriolet med 320 hk, 680 Nm og acceleration fra 0-100 km/t på 5,2 sekunder. Begge varianter har ottetrins Steptronic sportsautomatgearkasse og BMW’s intelligente firehjulstræk, xDrive.

Den elektriske kaleche kan åbnes og lukkes på 15 sekunder ved kørsel op til 50 km/t. Soft-top’en kommer som standard i sort, men kan også bestilles med sølveffekt.

Hvis solen brænder på en varm sommerdag, har de standardmonterede lædersæder en teknologi, som minimerer refleksioner fra solen. Er det derimod en kølig efterårsdag, kan man vælge den integrerede varme i nakkestøtterne. Sammen med vindskærmen sikrer det en køreoplevelse ud over det sædvanlige.

Modellen har et lavt tyngdepunkt, letvægtskonstruktion med aluminium, magnesium og kulfiberforstærket plast (CFRP) samt optimeret aerodynamik. Adaptiv M affjedring og integral aktiv styring er standard. M sportsdifferentiale er standard på M850i og kan bestilles til 840d.

Individuel kørestil

Til den lidt mere komfortable kørestil, kan der vælges mellem ADAPTIVE mode, COMFORT eller ECO Pro med coasting-funktion. Hvis man derimod ønsker en mere dynamisk skarphed, vælges der enten SPORT eller SPORT+.

BMW 8-serie Cabriolet

Bilen har et omfattende standardudvalg af assistentsystemer, herunder fjernlysassistent, kollisionsadvarsel, vejbaneassistent, advarsel for påkørsel bagfra, aktiv fartpilot samt parkeringsassistent. Derudover er Head-Up Display og BMW Live Cockpit Professional også standard.

Tallet 8

Hos BMW har tallet 8 altid stået for emotionelt og sportsligt design i luksusklassen. Tænk bare på BMW Z8 – som blev produceret mellem år 2000 og 2003, og blandt andet var med i James Bond filmen ”The World Is Not Enough” – BMW 8-serie Coupé, som blev produceret mellem år 1989 og 1999 samt den nuværende BMW i8 Coupé og BMW i8 Roadster. Seneste medlem i det eksklusive selskab er BMW 8-serie Coupé og nu også snart den nye BMW 8-serie Cabriolet.

BMW 8-serie Cabriolet

About Author

Kategorier