Svenske Volvoer er made In America

S60 købere kan vælge mellem to turbo- og superladede plug-in hybrid benzinmotorer: T6 Twin Engine AWD plug-in hybrid, der kombineret yder 340 hk, og den prisvindende T6 Twin Engine AWD plug-in hybrid, der yder 400 hk

 

Volvo bygger ny fabrik i USA. Og her skal den første amerikansk producerede Volvo bygges. Sig goddag til S60.

Den nye S60 bliver markedsført uden et dieselmotor. Det skyldes i følge en pressemeddelelse fra Volvo, at man gerne vil signalere troen på el-driftog en fremtid, der på lidt længere sigt vil være helt uden traditionelle forbrændingsmotorer.

I 2017 var Volvo den første, globale bilproducent, der offentliggjorde en strategi om, at alle nye modeller fra 2019 vil være forsynet med el-motor.

S60 købere kan vælge mellem to turbo- og superladede plug-in hybrid benzinmotorer: T6 Twin Engine AWD plug-in hybrid, der kombineret yder 340 hk, og den prisvindende T6 Twin Engine AWD plug-in hybrid, der yder 400 hk*. Ved introdutkionen kan tillige fås Volvo’s velkendte T5 og T6 benzinmotorer.

 

Den nye S60 har Volvo’s egen SPA platform, sikkerhedsteknologi og infotainment system til fælles med den nye, premium V60 stationcar, der blev introduceret tidligere i år, ligesom topseriens 90-biler og den prisvindende XC60, som alle har fået sikkeredsbedømmelser, der er blandt de bedste i branchen. Det gør den nye S60 til en af de sikreste biler på markedet.

El-drevne versioner af den nye S60 kan også fås med en effektopgradering – Polestar Engineered – udviklet af Polestar, der er den gren i Volvo, der beskæftiger højeffekt el-drift.

Polestar Engineered kan kun fås til T8 Twin Engine plug-in hybrid og er et komplet tilbud, der opgraderer bilens hjul, bremser, ophængning og motorstyringsenhed og booster S60 T8’s kombinerede ydelse til 415 hk*. Alle data er amerikanske oplysninger. Vi må få de præcise senere, når bilen når Europa.

About Author

Skriv et svar

Kategorier